Spring naar inhoud

NVO2

NVO2 is de beroepsvereniging voor het vakgebied van Human Resource Development(HRD). In dit netwerk vol HRD-professionals staan opleiden, ontwikkelen, leren en presteren in arbeidsorganisaties centraal. Samen met een levendig netwerk van bijna 2.000 professionals, zorgt NVO2 voor professionalisering van het vakgebied. NVO2 kent de laatste trends en actuele thema’s die binnen HRD spelen. Daardoor is NVO2 een vanzelfsprekende gesprekspartner voor bedrijven, wetenschap en overheid. Leden genieten van een uitgebreid aanbod aan professionaliseringsmogelijkheden. Via korting op HRD-evenementen of door het volgen van één van de vele studiedagen, congressen, seminars, ledendagen of netwerkbijeenkomsten.

Deze weblog wordt gefaciliteerd door de NVO2. Auteurs zijn allemaal werkzaam op het gebied van Ontwikkelen en Opleiden. De weblog is tevens onderdeel van de HRD community, welke toegankelijk is voor iedere HRD professional, breder dus dan de leden van de NVO2.

Voor vragen over deze weblog kun je terecht bij Sibrenne Wagenaar via wagenaar@link2learn.eu.

One Comment leave one →
  1. 27 oktober 2011 09:09

    Ik heb een geweldige tool die kan worden ingezet bij het ontwikkelen van Management Teams. Tevens heb ik hiervoor een goede powerpoint presentatie die je kan inzetten bij je sales pitch aan je prospect en deze is gemakkelijk aan te passen met je eigen naam en logo en de naam en logo’s van je prospect.
    Hoe kunnen andere leden van de NVO2 hiervan mee profiteren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: